INSIDER

Szívmelengető: idős pulikutyát mentettek a csatornarendszer mélyéről – videó

A katasztrófavédelem munkatársai nem késlekedtek kimenteni az állatot szorult helyzetéből.
  • Szerző: Ripost

Egy csaknem harminc méter hosszú zárt vízelvezető csatornarendszer közepébe szorult egy szilveszter éjszakáján eltűnt kutya a Tolna megyei Várdombon. A megyeszékhely tűzoltóinak riasztása mellett a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesületet értesítették a műszaki mentéshez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A katasztrófavédelem közösségi oldalán megosztott videóból az is kiderült, hogy kötélbiztosítás mellett ereszkedett a csatornába a hős férfi, hogy sértetlenül kimentse a legyengült állatott. A tizenkét éves pulikutya visszakerült a boldog tulajdonosához, aki könnyek között szorította magához négylábú barátját.

Idős pulikutyát mentettek a csatornarendszer mélyéről ?

Idős pulikutyát mentettek a csatornarendszer mélyéről ?

Egy csaknem harminc méter hosszú zárt vízelvezető csatornarendszer közepébe szorult egy szilveszter éjszakáján eltűnt kutya a Tolna megyei Várdombon, vasárnap. A megyeszékhely tűzoltóinak riasztása mellett a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesületet értesítették a műszaki mentéshez.

A beavatkozó egységek kötélbiztosítás mellett, a csatornába bekúszva sértetlenül mentették ki a legyengült állatot. A tizenkét éves pulikutya visszakerült a boldog tulajdonosához, aki könnyek között szorította magához négylábú barátját.

Videó: Tolna MKI

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2021. január 4., hétfő

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?