INSIDER

Ez a szájkarate: Így tereli el Brüsszel a figyelmet az elrontott vakcinabeszerzésről

Szijjártó Péter elmondta, hogyan folytatódik az ügy, és mivel próbálkozik Brüsszel.
  • Szerző: Ripost

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalára töltött fel egy videót, melyben az elrontott brüsszeli vakcinabeszerzésről beszél. Ebben kifejti, hogy valós megoldások helyett csak a figyelmet akarják elterelni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az Európai Unió nevében a Külügyminiszterek Tanácsa újabb szankciós döntéseket hozott, melynek keretében 11 személyt és 4 entitást helyeztünk emberi jogi okok miatt szankciós listára. Ezt én a magam részéről – vagy mi a magunk részéről – értelmetlen, magamutogató és káros döntésnek tartjuk, különösen úgy, hogy erre a szankciós listára 4 kínai személyt is felhelyeztek. Minél hangosabbá válik a szájkarate itt, Brüsszelben, annál világosabbá válik az is, hogy próbálják elterelni a figyelmet a valóságról, és próbálják elterelni a figyelmet a valós problémákról, például az elrontott vakcinabeszerzésról„ – fogalmazott Szijjártó a videóban.

Szijjártó arról beszélt, hogy a nagy hangzavart kiváltó döntés semmit sem változtat meg ott, ahol a 11 személy él, ellenben a balhé eltereli a figyelmet az elrontott vakcinabeszerzésről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?