INSIDER

„Szeretlek, testvérem!” – így búcsúzott kisöccse a kedden elgázolt autómentőtől

A leállósávban halt meg kedd este a 28 éves Rajmund, munka közben. Főnöke és családja is mély gyászba borult, egyelőre még képtelenek felfogni a tragédiát.
  • Szerző: Ripost

Súlyos és megmagyarázhatatlan tragédia történt kedden kora este az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán: egy Porsche szabálytalanul a leállósávban állt neki előzni, ahol a 28 éves Rajmund éppen egy autót mentett. A mosonmagyaróvári fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Családja és főnöke szerdán még a sokkhatás alatt állt, nem fogták még fel, hogy a 28 éves fiatalember számára így ért véget az élet. A családtagok, ismerősök profilképei sorra változtak feketévé, és akadtak, akik először nem is voltak képesek elhinni, hogy ez a súlyos tragédia szerettükkel történt.

„Szeretlek drága testvérem”búcsúzkodott a fiatalembertől kisöccse a Facebookon.

Rajmund főnöke egyelőre képtelen volt nyilatkozni. Bár már évtizedek óta autómentéssel foglalkozik, és rengeteg halálesetet látott már, a kedden tragikusan elhunyt fiatalembert már 2 éves kora óta ismerte, így érthető módon, őt is rettenetesen megviseli az érthetetlen tragédia.

Sajnos, minden figyelmeztetés ellenére még mindig rengeteg munkás hal meg az utakon, a Magyar Közút például az elmúlt két évtizedben 17 mérnökségi szakemberét vesztette el munkaterületen.

A baleset fotóit ITT tekinthetik meg.

És ezeket olvastad már?