INSIDER

Szerencsétlen néni, ezért üthették el

Többek szerint notórius gyorshajtókkal van tele a Karancs völgye. Csütörtökön este mentőhelikopter szállította el egy belterületen történt gázolás áldozatát.
  • Szerző: Ripost

Egy idős nőt ütöttek el Karancsalján, a Rákóczi úton csütörtökön kora este. A rendőrségi adatok szerint az autó Karancslapujtő irányából haladt Salgótarján felé, amikor – egyelőre tisztázatlan okokból – megtörtént a gázolás. A nénit mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Képünk illusztráció

A helyiek szerint gyorshajtás lehetett a baleset oka, szerintük ugyanis jellemzően a megengedett sebességnél többel hajtanak a Karancs völgyi falvakban.

„A Karancs völgye tele van notórius gyorshajtókkal! Lakott területen mindig igyekszem betartani az előírt sebességet. Következetesen, csak azért is! Engem tolnak le az útról és néznek hülyének. A közlekedők több, mint fele a 60-as, 70-es, 80-as sebességet tartják optimálisnak! Ezen én fel vagyok háborodva!!! Lakott területek, járda alig-alig, gyerekek, babakocsi az út szélén, gyalogosok!” – írja egy kommentelő. Ez így igaz sajnos... Sokszor csak a főúton elsuhanó autók hangjából be lehet saccolni, hogy na ez a csekk sem 30-ban állna meg” – vélekedik egy másik netező.

És ezeket olvastad már?