INSIDER

Szentkirályi: Mindannyiunk érdeke, hogy zavartalan legyen az iskolakezdés

Az idei tanév sajnos a koronavírus-járvány árnyékában indul. Nem könnyű a helyzet: úgy kell megvédenünk az emberek egészségét és a munkahelyeket, hogy közben ne álljon meg az élet – mondta Facebookra feltöltött videójában Szentkirályi Alexandra.
  • Szerző: RIPOST

A kormányszóvivő elmondta: Mindannyiunk érdeke, hogy zavartalan legyen az óvoda- és iskolakezdés. A szeptember 1-jével életbe lépett szigorítások is ezt szolgálják. Mi is sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük a vírus terjedését: ne vigyük közösségbe a beteg gyereket és tartsuk be a higiéniai szabályokat, a már sokszor ismételt távolságtartást és rendszeres kézmosást!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tanévkezdés

Az idei tanév sajnos a koronavírus-járvány árnyékában indul. Nem könnyű a helyzet: úgy kell megvédenünk az emberek egészségét és a munkahelyeket, hogy közben ne álljon meg az élet. Mindannyiunk érdeke, hogy zavartalan legyen az óvoda- és iskolakezdés. A szeptember 1-jével életbe lépett szigorítások is ezt szolgálják.

Mi is sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük a vírus terjedését: ne vigyük közösségbe a beteg gyereket és tartsuk be a higiéniai szabályokat, a már soksor ismételt távolságtartást és rendszeres kézmosást! Közös érdekünk a járvány lassítása, a felerősödése ugyanis veszélybe sodorná a gazdaságot, így a munkahelyeket is. Tavasszal már láttuk, mit érünk el, ha összefogunk. Most is erre van szükség!

Persze a nehézségek közepette öröm is adódik: a gyerekek hosszú idő után ismét találkozhatnak barátaikkal, tanáraikkal, biztosan nagyon várják már. Sikeres tanévet kívánok! Vigyázzunk egymásra!

Közzétette: Szentkirályi Alexandra – 2020. augusztus 31., hétfő

Közös érdekünk a járvány lassítása, a felerősödése ugyanis veszélybe sodorná a gazdaságot, így a munkahelyeket is. Tavasszal már láttuk, mit érünk el, ha összefogunk. Most is erre van szükség! Persze a nehézségek közepette öröm is adódik: a gyerekek hosszú idő után ismét találkozhatnak barátaikkal, tanáraikkal, biztosan nagyon várják már. Sikeres tanévet kívánok! Vigyázzunk egymásra!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?