INSIDER

Szembeszállt szomáliai erőszakolójával a magyar diáklány

Ahogy a Ripost megírta, egy szomáliai férfi megerőszakolt egy 25 éves magyar egyetemistát. A fiatal éppen a barátnőjével ünnepelte a sikeres államvizsgáját egy VII. kerületi szórakozóhelyen hétfő éjjel, amikor megismerkedett a férfival. A migráns egy parkba csalta a lányt, ahol erőszakoskodni kezdett vele, de a magyar fiatal próbálta megvédeni magát a támadóval szemben.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan, amin átesett a huszonéves magyar lány. A információi szerint január 20-án a barátnőjével egy felkapott szórakozóhelyen buliztak, ahol megismerkedtek egy fekete bőrű férfival.

Először csak szórakoztak, ám amikor a lány haza akart indulni, a migráns el akarta kísérni. Miután elindultak, a 30 éves bevándorló a lányt a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta, ahol elszívott egy marihuánás cigarettát. Ezután a police.hu közleménye szerint szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt határozottan visszautasította. Ezután a férfi erőszakossá vált, dulakodni kezdtek, de lány próbálta megvédeni magát. Heves dulakodásba kezdtek, aminek nyomai még most is látszik a parkban. Ám a lány hiába védekezett: a férfi többször is megütötte, befogta a száját és végül megerőszakolta, majd elvette a telefonját...

A tettest, egy 30 éves férfit egy napon belül elkapta a rendőrség. Mint kiderült, a szomáliai állampolgár oltalmazotti státuszban él hazánkban.

Fotó: Keller Mátyás

További megdöbbentő részleteket olvashat a csütörtöki napilapban!

 

 

 

És ezeket olvastad már?