INSIDER

Drámai részletek a szegedi kettős gyilkosságról, vérben úszott az előszoba

Brutális kegyetlenséggel végzett volt barátnőjével és új párjával egy gyógyszerész Szegeden.
  • Szerző: Ripost

Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Szegeden a gyógyszerészként dolgozó V. Dániel Attila, rárontott volt barátnőjére és új párjára. Engedéllyel tartott fegyverével lelőtte Zoét és Tamást, majd megerőszakolta a félholt lányt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Később fegyveresen menekült a rendőrök elől, majd öngyilkosságot követett el Szanazugon.

Zoé édesanyja vasárnap vendégségbe ment a lányához és leendő vejéhez, ám mikor belépett a lakásba, élete legszörnyűbb látványa fogadta. Az előszoba vérben úszott. A következő pillanatban megtalálta a gyermeke holttestét, egy másik szobában pedig a lánya udvarlójáét, Tamásét – számolt be róla a Bors.

Zoé és Dániel még az egyetemen ismerkedtek meg egymással. Ám a férfi reménytelenül szeretett bele a lányba. Féltékenysége odáig fajult, hogy lakást bérelt abban a házban, ahol Zoé és párja éltek. Tette ezt mindannak ellenére, hogy családjától egy új építésű házban lakást kapott. Konkrétan két emelet volt csak közöttük. A célja ezzel az volt, hogy szemmel tarthassa a nőt.

szegedi kettős gyilkosság

Ebben a szegedi házban történt a vérengzés. Még hétfőn is helyszíneltek a rendőrök
Fotó: Police

A Bors azt is kiderítette, hogy Dániel egy bevásárlóközpont gyógyszertárában dolgozott. Kollégáit megdöbbentette az ámokfutása. Viszont a gyógyszertár vevőkörében egészen máshogy gondolkodtak róla.

„Nagyon barátságtalan ember volt. Előfordult, hogy inkább átálltam egy másik sorba, hogy ne ő szolgáljon ki” – mondta el egy helyi idős vásárló.

szegedi kettős gyilkosság

A szomszédok már most mécsessel emlékeznek
Fotó: Police

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?