INSIDER

Szabálytalankodott a budapesti biciklis, s még neki állt feljebb

Az igazoltatás során, még a rendőrökre is rátámadt.
  • Szerző: Ripost

Egy bicikliző nő a XI. kerületben egy kereszteződésben átment a piroson. Amikor rendőrök igazoltatni akarták, nem állt meg. Később hamis adatokat adott meg, az egyik rendőrt meg is rúgta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő május 16-án, 11 óra körül hajtott át biciklivel a piroson a Bertalan Lajos utca és a Bartók Béla út kereszteződésében. A rendőrök ezt látva felszólították, a megállásra, de a nő megállás nélkül tovább hajtott – írja az Origo.

Fotó: 123rf

Csak úgy tudták megállítani, hogy elé kanyarodtak az autójukkal.
A biciklis először nem akarta igazolni magát, másodszor pedig hamis adatokat diktált be. Amikor közölték vele, hogy az adatok hamisak, a nő kijelentette, hogy mivel már megadta az adatait, a rendőröknek nincs joga őt feltartóztatni, és neki erre nincs is ideje, majd el akart onnan menni.

Az egyik rendőr elkapta a biciklije kormányát, hogy feltartsa, a nő erre felé ütött. Ezek után megbilincselték és megpróbálták beültetni a rendőrautó hátsó ülésére. A nő folyamatosan ellenállt és combon rúgta az egyik rendőrt.

Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást az ügyben. Kihallgatták a nőt, aki részben beismerő vallomást tett, és nem élt panasszal a gyanúsítás ellen.

És ezeket olvastad már?