INSIDER

Súlyosan megsérült a fiatal magyar artista, így van a horrorbaleset után

A 27 éves nő rehabilitációja tovább tart, mint hitte volna, a pénze azonban elfogyott, ezért segítségre szorul.
  • Szerző: Ripost

Egy évvel a balesete után még mindig küzd a gyógyulásért Krisztina, a fiatal magyar artistanő. Tavaly szeptemberben az osztrák Zirkus des Graunes társulatával lépett fel az ausztriai Felsőpulyában, amikor előadás közben, a zárómutatványa alatt lezuhant hét méter magasról. A 27 éves nőnek döbbenetes módon nem tört csontja, ám hosszú ideig mesterséges kómában tartották, ugyanis belső vérzése volt és idegkárosodást is szenvedett – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kriszta akkor egy éve volt már a társulatnál, tapasztalt, sosem bizonytalankodó artistának tartják kollégái. Bár már nincs kómában, egy évvel a szerencsétlen baleset után sem épült fel. Folyamatos rehabilitációt igényelt, ám az egészségbiztosító 150 napos kezeléstérítése lejártával Krisztának pénzre volna szüksége – különben nem tud teljesen felépülni.

„A további rehabilitációt magamnak kell finanszírozni, ami nem egyszerű, mivel nincs jövedelmem, és egyelőre nem tudom, ez mennyi ideig tart még. Remélem, nem sokáig” – fordult segítségért az artistatársadalomhoz és az emberekhez Kriszta, akinek most gyűjtést szerveznek.

„A baleset után sokan felajánlották a segítségüket, amivel nem tudtunk élni, mert nem tudtuk, hogyan és milyen mértékben javul az állapotom. Sajnos szembesülnöm kellett azzal, hogy a gyógyuláshoz nem elég az akaraterőm, hanem sajnos sok pénzre is szükségem van” – vallotta be.
Az artisták összefogtak a lányért, akinek minden segítség jól jön.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?