INSIDER

Súlyos döntést hoztak a dunakeszi áldozatok temetésének ügyében

A Bors elérte a Dunakeszi tragédiában érintett család egy közeli ismerősét, aki exkluzív információkat osztott meg a lappal.
  • Szerző: Ripost

Néma csönd és döbbenet uralkodik még öt nappal a tragédia után is Dunakeszi csendes kis utcájában, ami szörnyű gyilkosság tanúja volt vasárnap éjjel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint arról a Bors is írt, a bekattant B. Zoltán sportvadászatra tartott fegyverével először volt párját, Melindát, majd exanyósát, Évikét, végül saját, láthatásról éppen hazavitt kisfiát, Maxikát is agyonlőtte. A férfi ezután magával is végzett. A helybeliek még most sem tértek napirendre a borzalmak felett, a helyiek mindannyian imádták a kedves nagymamát, lányát és unokáját.

Szörnyű tragédia rázta meg Dunakeszit Fotó: Móricz István/Bors

Szörnyű tragédia rázta meg Dunakeszit Fotó: Móricz István/Bors

„Lindácska csodálatos anya volt, Maxikáért élt” – mesélte a család egyik közeli ismerőse – „Mikor idejött, még nem tudtuk, mi űzte ide a saját, szép házából a kisfiúval együtt, mert sosem beszélt a gondjaikról, sajnos már megtudtuk” – ingatta szomorúan a fejét. Elmondta, hogy az ismerősök mind el akarják majd kísérni a családot utolsó útjára.

A temetéssel kapcsolatban pedig súlyos döntést hoztak. Hogy mi az, amit mindenképpen szeretnének elkerülni a rokonok, arról a Bors pénteki lapszámában olvashat!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?