INSIDER

Elcsalták a sükösdi fiút, borzalmas dolgot tettek vele bosszúból

A fiú védekezni sem mert, mivel tartott tőle, hogy rosszabbul jár.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Súlyos testi sértés miatt a Bajai Járásbíróság elrendelte három sükösdi férfi letartóztatását, mert egy lány közreműködésével elcsaltak a település külterületére egy fiút, majd egyikük megverte – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció (Fotó: 123RF)

A három férfi március 6-án délelőtt egyikük barátnőjének segítségével a sükösdi focipálya közelébe csalta a lány egyik osztálytársát. A fiún bosszút akartak állni, mert korábban csetelt a lánnyal.

A lány barátja megállásra kényszerítette az autóval érkező fiút, beült mellé, elvette az indítókulcsot tőle, ököllel többször arcon vágta, majd kirángatta a kocsiból és tovább ütötte az arcát és a fejét. A fiú nem mert védekezni, mert attól félt, hogy ha visszaüt, akkor a lány bátyja és a harmadik férfi is nekitámad. A fiú súlyos sérüléseket szenvedett, eltört állkapcsát meg kellett műteni. A rendőrség március 10-én elfogta a gyanúsítottakat.

A Bajai Járási Ügyészség a három férfi letartóztatását indítványozta. Lány bűntársuk szabadlábon védekezhet. A járásbíróság döntése a gyanúsítottak letartóztatásáról – fellebbezések miatt – nem végleges.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?