INSIDER

Stratégiai megállapodást írt alá Magyarország Kormánya a családszervezetekkel

Stratégiai megállapodás született a családszervezetekkel!
  • Szerző: Ripost

Stratégiai megállapodást írt alá Magyarország Kormánya az egyszülős családok és a nagycsaládok képviseletével, erről péntek délelőtt adtak hírt Magyarország Kormánya közösségi oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A közzétett videóban Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Nagy Anna Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány elnöke, és Kardosné Gyurkó Katalin Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnöke szerepel.

„A családszervezetek stratégiai szövetségeseink. Az a célunk, hogy Magyarországon minden vágyott gyermek megszülethessen, és azt szeretnénk, hogyha minél jobb lenne Magyarországon élni, dolgozni, gyermeket várni és gyermeket nevelni. Ezért dolgoznak a családszervezetek is, és ezért dolgozik a magyar kormány is„ – fogalmazott a videóban Novák Katalin. „Vannak Magyarországon szép számmal olyanok, akik egyszülős családban élnek és nagyon sok nagycsaládos is van. Ezért is kötöttünk most stratégiai megállapodást az egyszülős családokat képviselő alapítvánnyal, illetve a Nagycsaládosok Országos Egyesületével.”

Az idén meghaladta az 5 százalékot GDP-arányosan a családtámogatásokra fordított összeg Magyarországon, az ország ezzel világelső.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?