INSIDER

Sokkolta a Facebook az öngyilkos egyetemista családját

Halála után villant fel egy poszt T. István Facebook oldalán. Bár a rejtélyre érkezett magyarázat, a drámai tett miatt azonban továbbra is sok a kérdőjel.
  • Szerző: G. J.

Szülővárosában, Tapolcán temették el azt az egyetemista fiatalembert, akinek az autóját hónapokkal az eltűnése után találták meg a Mosoni-Dunában.

A fiú holttestére a kocsi hátsó ülésén bukkantak. A rendőrség továbbra is kizárja az idegenkezűséget, közigazgatási eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit.

Nincsen magyarázat

Családja továbbra sem érti, hogyan vethetett véget életének T. István, aki március 19-én tűnt el, s utoljára Győr belvárosában, a színház környékén látták barátai. Korábban elmondták, hogy a fiú egy barátjával buliba készült, előtte három váltás ruhát kimosott, megfőzte a vasárnapi ebédjét és semmi jelét nem adta annak, hogy megoldhatatlan problémákkal küzdene. Egyelőre nincsen magyarázat a tettére.

 

Halála után jelent meg egy poszt

A Kisalföld információi szerint a Facebook az oka, hogy a fiú megtalálása után is beszédtémává vált. Bár a holttestét csak október 18-án lelték meg, az autó már hetekkel korábban vízbe kerülhetett. István közösségi oldalán azonban október 13-án új bejegyzés tűnt fel. Mint később kiderült, egy internetes vírus miatt jelent meg a poszt...

 

Segítségre van szüksége? Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?