INSIDER

Sokkoló támadás: ez várta a hajnali kettőkor ajtót nyitó keceli párt

Meglepő módon ért véget a maszkos rablók akciója.
  • Szerző: Ripost

Brutálisan támadt rá egy Kecelen lakó házaspárra két elvetemült rabló. Az elkövetők még arcot takaró maszkot is felvettek a bűncselekményhez.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

A két férfi éjjel 2 óra körül jelent meg a pár otthonánál. Bekopogtak a házba, majd az ajtót kinyitó férfira támadtak. Egyikőjük megragadta a ruhájánál fogva és elkezdte ököllel ütni a vétlen áldozatot. Ezután mindkét támadó bement a házba, majd a harciasabb a feleségre rontott. Egy 66 centis vascsővel a kezében az álmából felriadó nőtől aranyat és pénzt követelt.

Majd elszabadult a pokol: az asszony segélykiáltására támadásba lendülő férjnek estek a rablók, vascsővel és viperával ütötték, s újból a nőt vették célba, aki letépte az egyik támadó álarcát.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

Végül a házaspár kitartó védekezését látva a rablók meghátráltak és zsákmány nélkül távoztak.

„A sértettek a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló horzsolásos, repesztett sérüléseket szenvedtek. Az ügyészség a két férfit felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletével és minősített magánlaksértéssel vádolja, velük szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza. A letartóztatásban lévő vádlottak ügyében a Kiskőrösi Járásbíróság fog dönteni” – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?