INSIDER

Sokkoló részletek a fóti gyilkosságról: „Láttam, hogy a testébe tört a gyilkos kés pengéje”

Több sebből vérezve menekült az utcára Erika, ám a férfi követte és nem kegyelmezet neki. Összetört a fóti édesanya lánya elveszétese után.
  • Szerző: Ripost

Mint azt a megírta, január 8-án vendégségbe ment Máriához és annak 86 éves élettársához a nő két gyermeke. A korábban mindig nyugodt férfi összeszólalkozott egyikükkel, a fodrászként dolgozó Erikával és kegyetlen módon meggyilkolta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mária néni egyfolytában a történteket próbálja megérteni, de egyszerűen képtelen rá. A 86 éves Sz. István nyakon majd oldalba szúrta élettársa lányát. Erika, miközben sebeiből spriccelt a vér, még kimenekült az utcára, ám ott összerogyott. Mária néni utána ment, karjaiba fogta a földön fekvő gyermekét, ám az időközben megérkezett idős férfi még egyszer döfött, és egy téglával kétszer fejbe verte Erikát. Ezután még annyit mondott: „Remélem, már megdöglöttél.”

Fotó: Bors

„Senki ne gondolja, hogy István a korából adódóan egy legyengült öregember. Ott fogtam a kezemben a haldokló lányomat, láttam, ahogy elhomályosult a tekintette, és azt is láttam, hogy a testébe tört a gyilkos kés pengéje. Ez a látvány teljesen belém ivódott, nem tudok tőle szabadulni” – mondta a Borsnak Mária néni. A gyászoló édesanya sosem bocsátja meg magának, hogy befogadta az életébe Istvánt.

„ A rendőrök kérdezték, hogy szeretném-e meglátogatni őt a rácsok mögött, de nem szeretném. Nem vagyok rá kíváncsi . Megállás nélkül hullik a könnyem, és még azt sem tudom, hogy mikor temetjük el Erikát” – tette hozzá a gyászoló édesanya.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?