INSIDER

Sokkoló kép fogadta az apát: halott édesanyjára borulva aludt a 3 éves Hanna

A fiatal édesanya a földön feküdt, amikor férje rátalált. Nem tudták megmenteni.
  • Szerző: Ripost

Egy héttel második kislánya születése után a földön fekve, holtan találtak rá a tiszakécskei édesanyára. Sándorné Kiss Kitti örök álmát a rajta fekvő kislánya vigyázta, akinek fogalma sem volt arról, mi történt.

A 25 éves Sándor Norbert és Kitti második gyermekét, Nórikát szeptember 8-án vitték haza a kórházból. Akkor úgy tűnt, minden rendben, hatalmas volt a boldogságuk.

Alig egy héttel később Norbert arra ért haza a munkából, hogy felesége nem mozdul, az ágy mellett feküdt a földön, a nagyobb lányuk, Hanna pedig édesanyjára borulva aludt. Norbert kétségbeesve próbált segíteni a feleségén, hívta a mentőket. Kitti azonban akkor már halott volt. Norbert pedig ott maradt egy egyhetes csecsemővel és a 3 éves Hannával.

A család összefogott, hogy igyekezzenek könnyíteni a terheken, jelenleg a nagymama tartózkodik otthon a gyerekekkel, mivel Norbertnek vissza kellett mennie dolgozni.

Szinte hihetetlen, de azóta sem tudni, mi okozta a fiatal, életerős édesanya halálát. A boncolási jegyzőkönyvből ugyan az kiderül, hogy hasüregi vérzésbe halt bele, de az, hogyan került oda 3 liter vér, még mindig rejtély - írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?