INSIDER

Sokkoló jelenet a temetésen: kiesett a koporsóból Ilona asszony teste

Vélhetően rosszul zárták le a koporsót, ezért borulhatott ki a holttest.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy pillanat alatt fagyott meg a levegő Ilona asszony temetésén egy jászsági településen. Az összegyűlt családtagok nem hittek a szemüknek, amikor a búcsúzás közepette meglátták Ilona holttestét a koporsóban. Az elhunyt asszony férje, Sándor, megborzongva emlékszik vissza a májusi temetés napjára. 49 évig éltek együtt nagy szeretetben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elment a másik felem! Szívproblémái voltak. Majdnem két évtizede ápoltuk egymást, de inkább ő engem” – kezdte a Borsnak Sándor.

„Amikor a feleségemet a sírba leeresztették, megbillent a koporsó és látszott a nejem teste. Alig bírták visszatenni” – csuklott el a férfi hangja, ezért fia, Zsolt vette át a szót.

Fotó: Bors

„A problémák már itt a házban kezdődtek. Miután a mentősök megállapították, hogy az édesanyámon már nem lehet segíteni, azonnal hívtuk a temetkezési vállalkozót. Nem sokkal később hoztak egy koporsót, amibe beletettük anyánkat. Amikor a koporsót megpróbáltuk felemelni, szétesett. Újat kellett hozni. Mindenki belegondolhat, mit éreztünk” – sóhajtott Zsolt, aki anyja sírja mellett mutatta meg hogyan történt a sajnálatos esemény. A család feljelentést tett.

„Úgy láttam, hogy a koporsó nem is volt rendesen lecsavarozva. A keresztlányom annyira rosszul lett a látványtól, hogy orvost kellett hozzá hívni, injekciót is kapott. Szörnyű volt hallani a koporsó recsegését és a hatalmas koppanását. A temetés félmilliós költségét én dobtam össze a testvéreimmel. Szeretnénk, hogy a felelősöket kérjék számon, ezért szóltunk a rendőrségnek. Nem pénzt akarunk senkitől, az nem hozza vissza anyánkat” – mondta.

A lap megkereste a temetést lebonyolító vállalkozót is, aki cáfolta a gyászolók állítását.

„Mindent a család kérésének megfelelően intéztünk. Nem is értem, miért terjesztenek rólam olyat, hogy lementem a gödörbe a halotthoz. Bárki el tudja képzelni, hogy egy 90 kilós testet egyedül visszateszek a koporsóba?” – reagált a férfi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?