INSIDER

Sokkoló hírt kapott az esküvő után a tolnai pár: a tanú hívta fel őket

Karanténba juttatta a násznépet a vőlegény tanúja.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Magyarország kezdett megnyugodni a veszélyhelyzet elmúlásával, ám kiderült, korai még azt gondolni, hogy végleg megszabadultunk a koronavírustól. Múlt hét szombaton egy ifjú pár tartotta az esküvőjét és lakodalmát egy tolnai hotel éttermében, ám most egy nem tervezett nehézség keseríti az új házasok mézesheteit és a 65 fős násznép életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gy. Péter és Bogi hat évvel ezelőtt ismerkedett meg. A kezdeti barátság hamar szerelemmé nemesült, végül úgy döntöttek, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak.

„Eredetileg márciusban esküdtünk volna, de a veszélyhelyzetre való tekintettel nem sokkal a nagy nap előtt betiltották a rendezvényeket. Megörültünk, amikor kiderült, hogy újra szabad lakodalmakat tartani, ezért gyorsan megszerveztük a magunkét” – mondta a Borsnak az ifjú férj, aki természetesnek tartotta, hogy az Ausztriában dolgozó testvérét kéri fel tanújának.

„A tesóm egyébként is minden hétvégére hazajött, hiszen az igazoltan kint dolgozókra nem vonatkozott a határzár. A múlt szombati esküvőnkön még semmilyen problémája nem volt, az egész éjjelt végigmulatta. A lagzi után visszautazott. Hétfőn bement a munkahelyére, ahol azt tapasztalta, hogy a dolgozókat beterelik egy terembe, és mindenkitől mintát vesznek. Kedd hajnalban megtudta az eredményt: a koronavírustesztje pozitív. Azonnal telefonált. Bogi vette fel a telefont, ezért vele közölte, hogy akadt egy kis probléma – folytatta Péter.

Az egyelőre a lányos házba költözött házasok értesítették az ÁNTSZ-t, és megtudták, két hétre mindenkinek karanténba kell vonulnia, aki az esküvőn és a lakodalomban részt vett. Ez a három felszolgálóra és az anyakönyvvezetőre is vonatkozott.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?