INSIDER

Sokkoló: felvágta az ereit egy fiatal nő az Öreg-tó partján

A tatai egyenruhások lélekjelenlétének és szakszerű ellátásának köszönhetően sikerült megmenteni egy fiatal nő életét.
  • Szerző: Ripost

A rendőrségre január 3-án délután érkezett bejelentés, miszerint egy fiatal nő elszökött otthonról és kárt akar tenni magában. A tatai rendőrök azonnal megkezdték a felkutatását, közben érkezett az információ, hogy a keresett személy az Öreg-tó partján tartózkodik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A helyszínre kiérkező egyenruhások az Ördög sziklán találtak rá a nőre, aki addigra súlyos sérüléseket okozott magának. Németh Róbert főtörzsőrmester és Geiling György főtörzsőrmester, valamint Mentés-Juhász Viktória őrmester azonnal megkezdte a sérült ellátását. A vérzés elállítására nyomókötést alkalmaztak, a kihűlés megakadályozása érdekében pedig izolációs fóliába takarták és vele maradtak a mentőszolgálat kiérkezéséig – írja a Police.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nő életét a szakszerű ellátásnak köszönhetően sikerült megmenteni, állapota stabilizálását követően a mentők kórházba vitték.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

És ezeket olvastad már?