INSIDER

Sokkoló: ezért gyógyszerezhette be kisfiát a zuglói anya

A nagymamát, aki megmentette a kicsit, nagyon megviselték a történtek.
  • Szerző: Ripost

Testvére szerint szerelmi bánata miatt fordult hároméves kisfia és önmaga ellen is egy 25 éves zuglói nő. Az anyuka kedden nagy mennyiségű antidepresszánst tett gyermeke tejébe, majd maga is bevett több szem gyógyszert. Hogy nem lett végzetes tragédia, a nagymamának köszönhető, aki még éppen idejében észrevette a bajt, és a picivel a közeli orvosi rendelőbe rohant. Úgy tudni, a kisfiú már jól van, anyját pedig őrizetbe vette a rendőrség emberölés kísérletének gyanúja miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

„Anyu nagyon rossz állapotban van, iszonyatosan megviselte, ami történt, most is alszik, hogy legalább addig ne kelljen gondolkoznia. Én tartom benne a lelket, próbálom pozitív gondolatokkal átsegíteni a nehézségeken.Bármilyen furcsának is tűnik, de komoly jelei nem voltak annak, hogy a testvérem mire készül. Szerintem ez egy pillanatnyi rövidzárlat volt az agyában. Amire egyedüliként gondolni tudunk, az a szerelmi bánat, de erről többet nem szeretnék elárulni. A kisfiú apja soha nem élt velünk, a gyerekről sem tud szinte semmit. A testvérem viszont rajongásig szerette a fiát, ezért sem értjük, miért csinálta ezt„ – mesélte megtörten a gyanúsított nő testvére a Blikknek.

A gyógyszereket az orvos a nagymamának írta fel.

„A testvéremről semmit nem tudok, csupán azt, hogy beismerő vallomást tett. Mindig is összetartó, jó család voltunk, természetesen most sem hagyjuk egyedül a bajban. Azt pedig nagyon reméljük, hogy előbb vagy utóbb mi is találkozhatunk vele, és megölelhetjük” – mondta a fiatalember.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?