INSIDER

Sokkoló, eddig nem hallott részlet derült ki a 17 éves Csenge haláláról: végig hazudott B. Roland?

Csengét a vízaknába dobta B. Roland, aki állította: a lány eszméletlen volt. Most azonban egy tanú mást mond.
  • Szerző: Ripost

A Debreceni Ítélőtáblán pénteken vallomást tett az a nő, aki a brutálisan megölt K. Csenge körmeit ápolta. A Blikk úgy tudja: a bíróság olyan fényképet mutatott a nőnek, amely halála után készült Csenge kezéről.

A fotókat látva a tanú rávilágított: a gyilkosság idején nem volt Csengének műkörme, a nyomok azonban, amelyeket ezidáig mindenki lepattogzott vörös körömlakknak hitt, bizony bevérzések.

„Ennek óriási jelentősége van abból a szempontból, hogy egyre valószínűbb számomra: a vádlott elmondásával ellentétben, a lány nem volt eszméletlen, amikor a gyilkos a vízaknába dobta. A bevérzések úgy keletkezhettek, hogy szegény Csenge próbálta magát kinyomni a vízaknából, ahova az elkövető fejjel lefelé bedobta – vélekedett Csenge családjának jogi képviselője, Dr. Lichy József.

Mint ismeretes: 2017 szeptemberében, miután K. Csenge a megbeszélt időpontra nem ért haza, édesanyja azonnal értesítette a rendőrséget. A lány lemeztelenített holttestét másnap egy vízaknában találták meg. A gyilkossággal a szintén helybéli B. Rolandot gyanúsították meg, a férfi első fokon gondatlan emberölésért négy évet kapott.

Úgy védekezett: eszméletlen állapotban talált rá a sötét erdőben Csengére, de annyira megijedt, hogy mindenki azt hiszi, ő ölte meg, hogy inkább beledobta a vízaknába. Az ügyészség az ítélet ellen fellebbezett, szerintük ugyanis szándékos emberölés történt. Másodfokon az ügyet Debrecenben tárgyalják.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?