INSIDER

Sokkoló dolgok derültek ki az élettársát feldaraboló Szilviáról

A jászladányi nő önvédelemből gyilkolta meg párját a családja szerint.
  • Szerző: Ripost

Barátja földi maradványainak eltüntetése után nem sokkal visszatért bécsi lakhelyére P. Szilvia, s úgy tett, mintha mi sem történt volna.

A kegyetlen gyilkosság után he­tekkel, de még jócskán az el­fogása előtt, ezelőtt két héttel olyan képet osztott meg a közösségi oldalán, ami arról árulkodik: élettársi kapcsolat nélkül, idillikusan egy kutya társaságában képzeli el az életét tíz év múlva. Az álmát szűk egy hónapig dédelgethette, a rácsok mögött az ugyanis biztosan nem válik valósággá.

A 27 éves, Bécsben élő nő egy vita hevében késelte ha­lálra barátját. A férfi rendkí­vül erőszakos volt vele, gyakran bántalmazta. A holttestről le­vág­ta a kezet, a lábat és a fejet, majd bő­röndökben szállította a jász­la­dá­­nyi szülői házhoz. A nő 51 éves édesanyja, Andrea tíz liter háztartási sósavat vá­sárolt, amivel leöntötték a marad­vá­nyo­kat, s egy bérelt ko­­csival elszállították Jászalsó­szent­györgy határába. A folyta­tás ismert: két bicikliző gyerek ta­lált a nejlonba burkolt tor­zóra.

"Tette ellenére kiállunk Szilvi mellett, úgy tudjuk, hogy a gyilkosságot önvédelemből, hirtelen felindulásból követte el. A darabolást pedig drog hatása alatt csinálta. Még most sem fogtam fel az egészet. Szilvin nem látszott semmi, én sem tudtam semmit az egészről" – ma­gyarázta telefonon a Borsnak a gyilkossággal gyanúsított nő testvére, Katalin. Hozzátette: édesanyjuk teljesen kikészült idegileg, senkivel nem szeretne beszélni. Úgy tudják, az áldozat drogdíler lehetett, a család tart egy esetleges bosszútól.

Az utcájukban rengeteg kisgyermek él, a helyiek szeretnék, ha a kétes ügybe keveredett fa­mília minél hamarabb to­vább­állna. A Bors információi szerint a család szinte ki sem mozdul a takaros házukból. Andreát emberöléssel kapcsolatos bűnpártolással gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?