INSIDER

Sokkoló: brutálisan megkínozta párját a tokodi férfi, mert nem ízlett neki a vacsora

Szörnyű kínokat kellett a nőnek átélnie bántalmazó párja miatt.
  • Szerző: Ripost

A vádirat szerint a férfi ittas állapotban rendszeresen veszekedett élettársával és szidalmazta őt, illetve azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát. 2018-ban négyszer bántalmazta élettársát, akit szeptember 1-én tokodi otthonukban gumibottal vert meg, majd a földre zuhant nőt meg is rugdosta. Közel egy hónap múlva nem volt elégedett a vacsorával, ezért a nőt az ágyra szorította, és az ujjait feszegette, továbbá azzal fenyegette meg, hogy elvágja a nyakát, ha feljelentést tesz. Az asszonynak ekkor bal kézcsont törése lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

A férfi néhány héttel ezután azért veszekedett élettársával, mert mire hazaért, nem volt otthon elég alkohol. Ekkor a férfi felpofozta a nőt, aki félelmében a konyhaasztal alá bújt. Később a férfi egy ajtólapot csapott rá az asszonyra, aki az udvarra is követte a férfit, hogy kibékítse, azonban a férfi egy halkiemelő háló nyelével fejbe verte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje – írja az Ügyészség.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?