INSIDER

„Soha az életben nem tudjuk feldolgozni a fiam elvesztését” – családja szeme láttára halt meg a pályán Viktor

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, amikor a pályán összeesett a fiatal magyar játékos.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a beszámolt, egy fiatal magyar focista a hétfő esti átmozgató edzésén lett rosszul, összeesett a pályán. Azonnal a segítségére siettek, de mindhiába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Tarr Andráshida SC 18 éves játékosa, Hegedüs Viktor Marcellt, sajnos a gyors segítségnyújtás és a perceken belül kiérkező mentők ellenére sem sikerült megmenteni.

Viktor elôtt nagy jövô állt, tele volt tervekkel
Fotó: Facebook

Vajda Szilvia, a gyászoló édesanya megtörten nyilatkozott a Borsnak.

„A nagyobbik fiam, Olivér a ZTE-ben focizik, és éppen szintén edzésen vett részt. Azonnal szóltunk neki, hogy mi történt, és ő természetesen a testvéréhez sietett, hogy elbúcsúzhasson tőle. Beszélni már egyikünk sem tudott Viktorral, de legalább átölelhettük” – mondta Szilvia, aki szerint fia semmilyen betegségben nem szenvedett, legalábbis nem tudtak róla.

Csapattársai Viktort vidám fiúként ismerték, aki szívesen szórakoztatta a barátait. Ha azonban a fociról volt szó, akkor azt nagyon is komolyan vette.

„Viktor valószínűleg hirtelen szívleállás miatt hunyt el. Élsportoló volt, sohasem dohányzott és nem is ivott. Egészségesen élt és táplálkozott, mindig vigyázott magára és az egészségére” – csuklott el az édesanya hangja.

Az elhunyt focista testvére, Olivér
Fotó: Facebook

Viktor még a szüleivel lakott. Most azt tervezik, hogy érintetlenül hagyják a szobáját.

„Soha az életben nem tudjuk feldolgozni a fiam elvesztését. Tökéletes ember volt, mindig kedves és udvarias. Népszerű volt a barátai és a lányok körében is, de ő csak a kedvesét szerette. Képtelen vagyok elfogadni, hogy most is múlt időben kell róla beszélnem, mert tudom, hogy örökre velünk marad. Ő az életem értelme! Büszke vagyok rá, hogy az én fiam” – fejezte be Szilvia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?