INSIDER

SMA Zsombit nem az életmentő kezelés viseli meg a legjobban

A Metropol telefonon érte utol a másfél éves SMA beteg kisfiú édesanyját. Zsombi pár nappal ezelőtt kapta meg az új életet jelentő terápiát.
címkék:

Ahogy arról korábban a is beszámolt, a másfél éves SMA betegségben szenvedő Zsombornak több mint hat hónapon át tartó gyűjtés után állt rendelkezésre az a 730 millió forint, amely lehetővé tette, hogy megkapja a világ legdrágább kezelését, a Zolgensma terápiát.

Megkapta az életmentő kezelést Zsombi (Fotó: Facebook)

A Bethesda Gyermekkórházban március 12-én tizenegyedik alkalommal valósult meg a génterápia. A kisfiú édesanyjától, Szabinától megtudta a Metropol, hogy Zsombi most is igazi kis hősként viselkedett, a legjobban talán az viseli meg, hogy az apukája nincs ott vele.

„A férjem, Józsi boldogan, mégis aggódva engedett el minket a kórházba. Bár tudta, hogy ez a legjobb forgatókönyv, ami csak történhet, mégis aggódik, hogy nem lehet itt velünk, ő csak akkor nyugodt, ha velem együtt foghatja Zsombi kezét a nehéz percekben” – mesélte Szabina.

Ha tudni szeretnéd, mikor térhet haza Zsombi a közeli albérletükbe, keresd a Metropolt csütörtökön vagy nézz fel a metropol.hu oldalra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?