INSIDER

Hosszú betegeskedése után így érzi magát a kis SMA-s Zsombi – Fotók

Zsombi ismét elkezdett tornázni, bár még kevesebbet vállaltak be ezen a héten.
  • Szerző: Ripost

A kis SMA-s Zsombi édesanyja újabb poszttal jelentkezett közösségi oldalán. Ezúttal arról számol be, hogy a kisfiú a hosszú betegeskedése után próbál visszaszokni a nyáron kialakult rutinjához, és a héten végre elkezdték a tornákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Bár a hetet még egyelőre két nap tornával gondoltam visszaszokásnak, Zsombi nagyon ügyes volt és elég hamar visszalendült a foglalkozások hangulatába. Egy kicsi nyűgösködés azért elkapta, de szerintem már hiányoztak is neki a kihívások, a dicséretek. Egyre inkább érdeklődik az iránt, ami történik vele ilyenkor. Valahol biztos érzi, hogy ez jó neki. A héten elég is lesz ez a két nap a tornából” – fogalmazott az anyuka, Burinda-Szűcs Szabina.

„Most a héten kezdtük el a tornákat, a köhögéstől és a váladéktól már teljesen elbúcsúzhattunk így három hét után” – mesélte a -nak Szabina. „Rengeteget fogyott, azt próbáljuk visszahízni. Ezen van most a hangsúly, ami szép lassan már alakul is. Emellett Béres cseppet szed még most a betegség után az immunerősítés miatt, de már jól van.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?