INSIDER

Sírva hívta a 12 éves pesti kislány a rendőröket, az apja ütött, az anyja szúrt – Fotó

Veszekedő szülők, verés, késszúrás miatt hívta a segélyvonalat egy rettegő kislány. A szobájában bújt el, miközben szülei egymásnak estek.
  • Szerző: Ripost

Gyerekhang szólt a segélyhívó telefonszámot fogadó kezelő fülébe. A 12 éves kislány végső elkeseredésében tárcsázta a 112-t, próbálta, de nem tudta szétválasztani veszekedő szüleit, apja ütött, anyja szúrt. Az emeleti szobába rohanva kért rendőri segítséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök mellett a mentők is rövid idő alatt kiérkeztek az üllői házhoz, ahonnan az 57 éves apát mellkasi szúrt sérüléssel vitték kórházba. A penge felsértette a tüdejét és mellkasi léggyüleme alakult ki. Csak a szerencsén múlt, hogy a szúrás elkerülte a szívét.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Az 56 éves asszony mindent beismert. Vallomása szerint házasságuk évekkel korábban megromlott, volt, hogy napokig nem szóltak egymáshoz, ha igen, abban sem volt nagy egyetértés vagy köszönet. A nő szerint férje elhanyagolta családját, semmit nem segített, a munkából hazaérve csak fröccsözött és a neten lógott.

A támadás estéjén férje azzal bosszantotta fel, hogy egy általa vásárolt serpenyőt használva akart húst sütni. Az asszony a fejéhez vágta, hogy azt ő vásárolta, szó szót követett, párja ütni kezdte. Közös kislányuk hiába próbálta szétválasztani őket.

Ezzel a késszel szúrta le agresszív férjét az asszony
Fotó: Police

Az édesanyja ellen, a 2020. szeptember 8-án történt emberölési kísérlet és kiskorú veszélyeztetése miatt folytatott nyomozást most fejezték be a Pest megyei vizsgálók.

A nyomozó hatóság szerint a történteket végignéző, az erőszakot testközelből átélő kislány érzelmi, értelmi és erkölcsi fejlődését súlyosan veszélyeztették az általa megéltek, ezért az anyát kiskorú veszélyeztetésével is meggyanúsították – írja a magyar rendőrség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?