INSIDER

A HÉV sínekre rántotta a bedrogozott férfi a nőt, hamar elkapták

Hiába kiabált segítségért a 42 éves nő a szigethalmi megállóban, senki sem segített neki. Bár miután a sínekre rántotta, a tolvaj elrohant a táskájával, a rendőrök gyorsan azonosították az elkövetőt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Munkába indult egy 42 éves nő pénteken hajnalban, de a HÉV megállóban megtámadta egy férfi. „Elnézést” – mondta a nőnek, majd megragadta a vállán lévő táskát és húzni kezdte. A nő ellenkezni kezdett, de a tolvaj a táskával együtt a sínekre rántotta, ahol megbotlott, és ekkor eleresztette a táskát, amivel a férfi elszaladt a szántóföldek irányába.

A sínekre rántotta

A sínekre rántotta

 

Bár a peron nem volt üres, senki sem sietett a nő segítségére. Az egyik várakozó férfi azt mondta, ő nem látott semmit, a kiabálásról pedig azt gondolta, hogy a fiatalok hangoskodnak.

A szigetszentmiklósi rendőrök személyleírást kaptak a támadóról, a szántóföldön pedig, amerre elmenekült a tolvaj, találtak egy piros sapkát és egy bélelt kabátot – a nő által adott személyleírásban ez a ruházat szerepelt. Meglett a táska is, a szántóföldön hevert eldobva, a benne lévő értékek (bankkártyák, igazolványok, gépkocsi indítókulcs, pénztárca) hiánytalanul megkerültek.

Az összegyűjtött információk és a ruhadarabok alapján a rendőrök forró nyomon indulva néhány óra alatt eljutottak egy 23 éves tököli férfiig. M. János nem tett panaszt gyanúsítása ellen, beismerő vallomásában megbánásról és arról beszélt, nem volt teljesen önmaga. Elmondása szerint az előző éjszakát kristály szívásával töltötte, bele sem gondolt, mit csinál. Menekülés közben jött rá, hogy mit tett, eldobta a táskát, a sapkát és a kabátot.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett M. János ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?