INSIDER

Senki sem segített a HÉV-en molesztált kamaszoknak

Hiába kiabált segítségért a három 14 éves lány a gödöllői HÉV-en, amiért zaklatta őket egy pedofil, senki sem segített rajtuk – tudta meg a Ripost. A perverz férfi miatt a lányok félnek kilépni a házból és iskolába menni. Lapunknak az egyikük édesapja mesélte el a felháborító történetet.
  • Szerző:

„Gödöllőre jár a 14 éves lányom iskolába, aki két osztálytársával utazott a HÉV-en, amikor kiszúrta őket egy férfi” – kezdte M. Attila. „A lányom és a barátnői már attól rosszul érezték magukat, ahogy rájuk nézett. A férfi megszólította őket, ám hiába kérték, hogy hagyja őket, leült hozzájuk, elkezdte simogatni őket, fogdosta a combjukat” – mondja az apuka, aki hozzátette: a három lány előbb kiabálni kezdett a férfival, majd az utasoktól kértek segítséget, de hiába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tele volt a HÉV, de senki sem segített rajtuk!”

– mondta ingerülten az édesapa. „A lányok menekülni próbáltak, de a férfi elállta az útjukat, elővette a péniszét és az egyik kislány arca felé tartotta. Ekkor már sikítva, sírva könyörögtek segítségért, de senki sem kelt a védelmükre…”

Végül úgy menekültek meg, hogy a perverz megunta a játékát és leszállt a HÉV-ről.

Fotó: Sulyok László

„Pont ott szállt le a férfi, ahol a lányok is leszálltak volna, úgyhogy továbbmentek és hívtak minket. Azonnal a rendőrséghez fordultunk, a 14 éves lányokat kihallgatták. Remélem, mihamarabb elkapják ezt a perverz embert!” – közölte Attila, aki szerint pszichológus segíthet majd a gyerekeknek feldolgozni a történteket.

 

Így néz ki a perverz pedofil

160-170 cm magas, vékony testalkatú, rövid fekete hajú, sötétbarna szemű, csontos arcú, ápolatlan külsejű, a szemtanúk szerint roma származású, nonfiguratív tetoválás borítja a tarkóját, zavarodott.

És ezeket olvastad már?