INSIDER

Segíteni akart egy autósnak a borozó előtt, csúnyán megverték

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, köztük lábtörést is szenvedett egy 82 éves bácsi, miután jelezte egy autósnak, hogy rossz helyen parkol. Alighogy szólt a bácsi, a sofőr kipattant a jármûből és állon vágta az egri Arany János utcai borozó előtt. Az idős ember elesett és a falnak zuhant. Információink szerint a csípőprotézises nyugdíjashoz a borozó egyik munkatársa hívta a mentőket, miután látta, hogy a hazainduló bácsi összeesett. Az öregurat a héten megmûtötték.
  • Szerző: Ripost

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, köztük lábtörést is szenvedett egy 82 éves bácsi, miután jelezte egy autósnak, hogy rossz helyen parkol. Alighogy szólt a bácsi, a sofőr kipattant a járműből és állon vágta az egri Arany János utcai borozó előtt. Az idős ember elesett és a falnak zuhant. Információink szerint a csípőprotézises nyugdíjashoz a borozó egyik munkatársa hívta a mentőket, miután látta, hogy a hazainduló bácsi összeesett. Az öregurat a héten megműtötték.

"A nagybátyám bűne az volt, hogy minősíteni merte a szabálytalanul parkoló és a járda nagy részét elfoglaló gépjármű vezető cselekedetét." – írja a Facebookon a megvert férfi rokona.

Egy lapunknak nyilatkozó egri azt mondta, bár az esetet nem látta, a borozó környékén megállt autós valószínűleg nem parkolt szabálytalanul, ott 15 percig bárki ingyen megállhat.

Az egri rendőrök súlyos testi sértés gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen, és szemtanúkat keresnek. Munkájukat nehezíti, hogy a múlt heti esetről nem készült kamerafelvétel. A sértett sem tudta megfigyelni az elkövetőt, és az autó színére, rendszámára sem emlékszik.

A nyolc napon túl gyógyuló sérülés három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Súlyosbító körülmény, hogy a támadó egy 82 éves embert vert meg

– mondja a %%-nak Kamarás Péter ügyvéd. Hozzátette, az idős férfi vélhetően jóindulattal figyelmeztette az autóst. Ha erőszakot, vagy fenyegetést alkalmazott volna, hogy a jogos, vagy jogosnak vélt vagyoni igényének érvényt szerezzen, akkor önbíráskodásról beszélnénk – tájékoztatott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?