INSIDER

Súlyosan megégett fiúk tragédiája: hazaengedték a kórházból Tamást

Két iskolásfiú szenvedett súlyos égési sérüléseket.
  • Szerző: Ripost

Tragikus baleset rázta meg Sajólászlófalva lakóit július 13-án. Az egész egy játékkal kezdődött, ami nagyon csúnya véget ért, és két Sajószentpéteren általános iskolában járó, kisiskolás fiú balesetéhez vezetett: a gyerekek súlyosan megégtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

„Nem szeretnénk részletekben bocsátkozni, hiszen nem voltunk ott, nem tudjuk, mi történt, az eseményről pedig számtalan verziót hallottunk. Amit biztosan tudunk, hogy két sajólászlófalvai gyerek másod- és harmadfokú égési sérülést szenvedett. Mindkét fiúra hosszú felépülési idő és műtétek sora vár„ – írták egy csoport Facebook-oldalán, amelyet azért hoztak létre, hogy a nehéz helyzetben lévő embereken segítsenek. A két családdal sikerült felvenniük a kapcsolatot, és közösségi oldalukon pedig többször is támogatást kértek nekik. Pénzt, tartós élelmiszert, tisztálkodószereket küldtek nekik az emberek, mivel ezekre volt legnagyobb szükségük.

Azóta a súlyosan megégett fiúk átestek első plasztikai műtétjükön, mindkettőjüknek a nyakát plasztikázták. A gyerekek hihetetlen fájdalmat éltek és élnek át, ám nem adták fel ennek ellenére sem. Bencét már levették a lélegeztetőgépről és önállóan lélegzik, első szavait is kimondta: „Fáj, anya”. Tamás a körülményekhez képest jobban van, és a információi szerint a napokban már ki is engedték a kórházból. Jelenleg otthon lábadozik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?