INSIDER

Saját lányát és diáklányokat is molesztálhatott egy nagymegyeri tanár!

Két konkrét esetben, és saját lánya molesztálásával is gyanúsítják a pedagógust. Volt felesége jelentette fel a rendőrségen.
  • Szerző: Ripost

 

Szexuális visszaéléssel gyanúsította meg a rendőrség a nagymegyeri szlovák tannyelvű alapiskola egy pedagógusát, amit a rendőrség is megerősített. A dunaszerdahelyi járási rendőrkapitányság vizsgálótisztje két konkrét eset kapcsán gyanúsítja szexuális visszéléssel a férfit, emellett saját lánya molesztálása kapcsán is gyanúsítottként kezelik.

Képünk illusztráció.

Volt felesége vette észre a jeleket

A rendőrségi szóvivő elárulta, az első, éppen a családon belüli esetre a férfi volt felesége figyelmeztette a rendőrséget. Állítása szerint volt férje közös kislányukat zaklatta szexuálisan. „A rendőrség a bizonyítékok elemzését és a tanúvallomásokat figyelembe véve kiderítették, hogy a férfi már a múltban is molesztált más kislányokat” – mondta a rendőrségi szóvivő.

Két másik esetről is tudnak

A gyanú szerint nyolc évvel ezelőtt elcsalt a lakásába egy akkor 14 éves kiskorú lányt, akit fogdosott és a száján csókolgatott. Legközelebb a tavalyi év végén molesztált újra, egy szintén 14 éves lányt. Állítólag a közösségi oldalon győzködte a lányt, hogy engedjen a csókokon kívül „mást” is.

A rendőrség az elmúlt hétvégén őrizetbe vette a férfit. Amennyiben a bíróság bűnösnek találja, a bíróság 12 évig terjedő szabadságvesztésre ítélheti.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?