INSIDER

Rosszul viselt maszk miatt tört ki verekedés a 148-as buszon

Az incidens feltartotta a csepeli autóbuszt, pótlóbusszal kellett helyettesíteni a járatot vasárnap délben.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap délben rosszul viselt maszk miatt tört ki verekedési egy csepeli buszon. A 148-as járat a papírgyári megállóhelynél vett fel utasokat, amikor az egyik utas megjegyezte, hogy egy éppen felszálló utas rosszul viseli a maszkot. Az esetről egy szemtanú számolt be a Csepel Info-nak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szó szót, káromkodás káromkodást követett, majd verekedésbe torkollott az incidens.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Megtudtuk: az autóbusz vezetője felszólította őket, hogy hagyják abba a verekedést, mert a busz addig nem megy tovább, míg nem fejezik be, és nem hagyják el az autóbuszt. A kezdeményező ez után leszállt a buszról és futva távozott Pesterzsébet felé.

A bántalmazott utashoz mentőt és rendőrt hívtak a többiek. A járat helyett pótlóbuszt tettek be.

Nem ez volt az első ilyen eset. Novemberben maszkhasználat miatt késeltek a budapesti villamoson. Mint a megírta, az 1-es villamos Mester utcai megállójához nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök. Néhány órával később egy 40 éves férfit fogtak el, aki megkéselte utastársát.

A Bors azt is kiderítette, hogy mi zajlott le a történtek előtt. A villamoson egy idősebb férfi megjegyezte utastársának, hogy bizony rosszul viseli a maszkját. A negyvenéves férfi ezen annyira felmérgelte magát, hogy először szidalmazni kezdte, majd nekiesett utastársának, végül kést rántott, és megszurkálta az idős embert.

A negyvenéves budapesti férfit őrizetbe vették, és most életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsítják. A Bors megtudta: a férfi biztonsági őrként dolgozik, és folyamatban van ellene egy másik eljárás is egy korábbi testi sértés miatt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?