INSIDER

Rokona végignézte halálát, rettenetes balesetben halt meg Ferenc

A férfihez mentőhelikoptert is riasztottak, de már nem tudták megmenteni az életét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Imádta a Köröst, és rengeteget járt a folyópartra horgászni Ferenc, aki kedd délután vesztette életét pecázás közben Mezőtúrnál. A 65 éves férfi a csónakban fekvő vizslája, Soma mellől borult vízbe.

"A tragédia előtt a férjem a csónakból pecázott. Csak a kutyánk ült mellette. Az unokatestvérem közben a stégről horgászott, és csak egy pillanatra nem nézett Ferire, már a vízben is volt" – mesélte kisírt szemmel a Borsnak Gresó Ferencné.

Rajtuk kívül a parton senki nem volt: mivel a rokon nem tud úszni, esély sem volt Ferenc gyors megmentésére.

Ferenc viszont rendkívül jó úszó volt, több mint tíz kilométert sétált mindennap Somával, nem cigizett, nem ivott, két héttel ezelőtt pedig még egy esküvőn táncolt vígan a feleségével.

"Szívbeteg volt, de nem biztos, hogy infarktus miatt zuhant a vízbe. Pár héttel ezelőtt hirtelen hátrabicsaklott a feje, fenn akadt a szeme, nem reagált semmire. Epilepsziás rohama lehetett és talán most is ez történt vele" – vélekedett a 61 esztendős nő, aki azt mondja: akár az élete kockáztatása árán is beugrott volna a férje után.

A helyszínre rendőrök, mentőhelikopter, és tűzoltók is érkeztek. Utóbbiak húzták ki a férfit a partra, de sajnos már nem lehetett rajta segíteni. Somára a csónakban találtak rá.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?