INSIDER

Riasztó változás várható az időjárásban, erre számíts a hétvégén

A héten már kezdtünk hozzászokni a hideg őszies időhöz, nemsokára azonban változás várható időjárásunkban.
  • Szerző: Ripost

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint jövő héten melegfront érkezik hazánkba és 20 fok fölé is felkúszik majd a hőmérséklet. Ezen a hétvégén azonban még az ilyenkor megszokott őszi időjárást élvezhetjük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mai napon változóan felhős időre van kilátás, zápor csak az északkeleti tájakon fordulhat elő, így jó eséllyel megússzuk az esőt.

Az éjszakai hőmérséklet -3 és +8 fok között alakul, a felhősebb északnyugati, illetve délkeleti tájakon az enyhébb, másutt az alacsonyabb, fagypont körüli értékekkel, úgyhogy reggel még biztosan nem lesz melegünk, a nap további részében azonban kellemes időre számíthatunk.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

Napközben kezdetben még sok lesz a felhő, majd északnyugat felől egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet és ezt követően túlnyomóan napos idő várható kevés gomolyfelhővel, ami feltétlen kedvez majd a kirándulni vágyóknak.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul. Az előrejelzések szerint a hét utolsó napja is hasonló időt fog hozni, jövő héten azonban várhatjuk majd a felmelegedést.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
És ezeket olvastad már?