INSIDER

Rettegnek a budapesti gyorsétterem vendégei, ez várja a lányokat a mosdóban

A fiatal lányok már alig mernek bemenni a mosdóba, ahol rendszeresen feltűnik egy szatír.
  • Szerző: Ripost

Tarthatatlan állapotok uralkodnak a fővárosi Móricz Zsigmond körtér egyik gyorséttermében, ahol a női vécében egy gátlástalan kukkoló zavartalanul riogatja a lányokat. A vendégek hiába tesznek panaszt a biztonsági őrnél, azt a választ kapják, hogy tudnak az esetekről. A megdöbbentő jelenségre a Facebook – Pesten hallottam csoportjában figyelmeztetik egymást a lányok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

„Ijesztő és végtelenül megalázó volt szembesülni azzal, hogy a legkiszolgáltatottabb pillanatban a szomszédos kabinból egy perverz férfi nézett le rám„ – nyilatkozta a Blikknek a 22 éves egyetemista, Nikoletta.

”Hirtelen sokkot kaptam a látványtól, mire kirohantam a mosdóból, a férfi eltűnt az étteremből. A biztonsági őrnek elmondtam, egy középmagas, rövid, göndör hajú férfi volt a kukkoló. Ő azzal nyugtatott, hogy már elkapott egy-két ilyen fazont, majd figyelni fogja a férfit. Egy biztos: ezt nem lehet félvállról venni. Rossz belegondolni, vajon hány eset történt abban az étteremben, ami soha nem derült ki?„ – mondta zaklatottan a fiatal lány.

Hasonlóan járt Patrícia is, aki csütörtök este bement a mosdóba, becsukta maga mögött a vécéajtót. Pár másodperc múlva megdöbbent, hogy egy kukkoló az arcába bámult. „Kérlek, legyetek körültekintőek a Móriczon, mert a lányvécébe kukkoló jár be, aki felülről leskelődik. Természetesen kifutottam a mosdóból, amikor megláttam. A biztonsági őr szerint nem ez az első eset, úgyhogy lehetőleg ketten menjetek, vagy nagyon figyeljetek” – figyelmeztetett a lány.

Niki szerint a női vécé elé kellene állítani a biztonsági őrt, az elejét venné a hasonló zaklatásnak. Úgy gondolja, különösen a 10-14 éves kislányok lelkében okozhat törést egy ilyen támadás.

„A kukkolók általában olyan sérült személyek, akiknek a szexuális izgalmat a 'tilosban leselkedés' adja” – mondta Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. A helyszínen végeznek önkielégítést, illetve azt követően ezekre az epizódokra emlékezve válik számukra „kalandjuk” visszatérő szexuális fantáziájukká. A gyerekeknek azonban súlyos traumát okozhat egy ilyen találkozás. A kukkolás is szexuális zaklatásnak számít, tehát bűncselekménynek minősül.

És ezeket olvastad már?