INSIDER

Rettegnek a begőzölt nyugdíjastól: kétszer is rálőtt a menekülő tinikre Misi bácsi

Rémként terrorizálja a gyerekeket a veszprémi nyugdíjas esztergályos, a városban sokak által ismert Mihály. A férfi legutóbb két kiskamaszra lőtt rá, de megesett, hogy késsel ment neki gyerekeknek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rendőrautók és golyóálló mellényes rendőrök lepték el az Aulich utcai garázssort Veszprémben, miután egy helyi nyugdíjas kiskamaszokra lövöldözött. A Delta Hírek tudta meg, hogy egy 15 éves kamasz fiú éppen a barátnőjével sétált, amikor Mihály kitámolygott a garázsából, és odahívta a gyerekeket. Amikor a fiatalok a kerítéshez mentek, az elborult férfi egy légpuskát nyomott a kamasz fejéhez. A két fiatal rémülten menekült, ekkor azonban a nyugdíjas kétszer is utánuk lőtt egy gázfegyverrel. Egy helyi édesanya hallotta is az eldördülő lövéseket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

„Éppen vissza akartam ülni a kocsiba, amikor nagy pukkanást hallottam, meg is ijedtem. Amikor beültem a gyerekeimhez, láttam, hogy két tizenéves fut át a füves részen„ – mesélte a Borsnak. „Megálltak, megölelték egymást, és gyorsan telefonálni kezdtek, közben ide-oda toporogtak.”

Fotó: Bors

Kiderült, a 69 éves Mihály már régóta rémként kísért, egyesekre szintén fegyvert fogott, míg más gyerekeknek késsel ment neki, a legtöbben messziről elkerülik a hírhedt esztergályos garázsát. Bár a férfit korábban melegszívű, kedves férfinek ismerték, a helybeliek állítják, egy ko­rábbi szerelmi bánata miatt tönkrement az élete, inni kezdett.

„Mindig a garázsban tett-vett, és mindig kitalált valami újat, régen senkit nem bántott, szerettük. Amióta inni kezdett, na­gyon megváltozott. Sajnos akkor beszámíthatatlan„ – mesélte róla egy régi ismerőse. Úgy tudni, a férfi több fegyvert is tartott engedély nélkül, korábban pedig büntetve is volt, ugyanis feleségére késekkel támadt. A férfit azóta őrizetbe vették, most felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellene.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?