INSIDER

Rejtélyes ügy miatt nyomoz a rendőrség: eltűnt a magyar autószerelő

A nyugdíjast nagy erőkkel keresik, de egyre kisebb a remény, hogy életben előkerül.
  • Szerző: Ripost

Tíz napja indult útnak otthonról új városi terepjárójával egy dunaszigeti nyugdíjas, és a mai napig nem tért haza. A rendőrség nagy erőkkel keresi, a kutatócsapatok nyomkereső kutyákat és motoros sárkányrepülőt is bevetettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

„Október 11-én este fél hat körül látták az ismerőseink utoljára a Mosonmagyaróvár és Feketeerdő közötti hídon. A férjem állt és nézte a Dunát, a kocsi pedig mellette parkolt. A telefonját otthon hagyta, aznap reggel beszéltem vele utoljára” – idézte fel a Borsnak az aggódó feleség, Edina.

Gyurics Károly autószerelőként dolgozott, de egy ideje nyugdíjas. Imádta a vizet, szinte mindennap kocsikázott és pecázott a Duna mellékágainál.

„Érszűkület van a lábában és rettegett attó, hogy... amputálhatják a lábát. A betegsége miatt kissé depressziós volt, de semmi jelét nem mutatta, hogy készülne valamire. A gyógyszerei sincsenek nála, borzasztóan aggódunk” – zokogott a feleség.

A rendőrök hatalmas területen kutatnak, a szlovák és osztrák hatóságokat is értesítették. A rendőrség tájékoztatása szerint bűncselekmény gyanúja egyelőre nem merült fel.

Az eltűnés azonban hasonlít Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos ügyéhez, a Mácsik család már többször is beszélt Károly feleségével, tartják egymásban a lelket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?