INSIDER

Rejtély, miért tűnt el a gimnazista fiú, megszólalt, aki utoljára látta

Egész Szolnok összefogott, hogy a rejtélyes körülmények között eltûnt gimnazista fiút, Járomi Bencét megtalálják.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Járomi Bence december ­22-éig­ boldogan élte a tizenévesek mindennapjait. A szolnoki Verseghy Gimnáziumban­ tanult, kiterjedt baráti köre volt. Senki nem gondolta volna, hogy bármi baja esik, épp karácsony előtt két nappal. Aznap bulizni ment a barátai­val, és éjjel 1 óra körül indultak­ haza a Tisza-parti klubból.

"Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért" – árulta el a Blikknek Milán, a fiú legjobb barátja. "A hídon várt rám az unokatestvérem, és mivel Bence is arra indult, biztos voltam benne, hogy találkoznak. Ám ők már nem látták őt, és mi sem, amikor húsz perc múlva elindultunk arra."

Bencét Milán látta utoljára. A telefonja kikapcsolva, és a közösségi oldalára sem jelentkezett be. A rendőrség körözést adott ki, és kutyákkal fésültették át a környéket.

"Bence egyedüli gyerek, a család szeme fénye. Mindenkit nagyon megviselnek a történtek. Õ nem olyan, aki csak úgy eltűnne: mivel Tiszavárkonyban lakik, a bulik után, ha más fuvarja nem volt, az édesapját hívta fel, hogy vigye őt haza" – mondta Szabó Andrea, a fiú nagynénje.

címkék:
És ezeket olvastad már?