INSIDER

Rejtély: 8 napja veszett nyoma a gyönyörű, 17 éves Laurának, magánnyomozót fogadott a család

Még a 200 ezer forint nyomravezetői díj sem segített, nincs meg a tinilány
  • Szerző: M.N.

Remény és kitartás – ennyi maradt a tiszaújvárosi Balázs Péternek, aki 8 napja keresi eltűnt szerelmét, Pékó Laurát. A 17 éves gyönyörű lánynak egyik percről a másikra veszett nyoma Tiszaújvárosból június 9-én délután. Az otthonából indult útnak, ám azóta nem ad magáról életjelet. Ahogyan azt a megírta, Péter családja 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott annak, aki segít megtalálni a lányt, ám egyelőre úgy tűnik a föld nyelte el…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Balázs Péter

Pénzt ajánlottunk, majd magánnyomozót fogatunk azért, hogy előkerüljön Laura

– mondta lapunknak Péter.

„A városban szinte mindenhol az ő arca van, hiszen rengeteg plakátot kihelyeztünk, hogy keressük őt. Egyszerűen nem értem, hogy hol lehet.”

Lapunknak korábban a fiú elmesélte, hogy Laurával egy iskolába jár, ám onnan sem hiányzott sosem, így szerintük van okuk az aggódásra.

A nagymamája telefonált nekünk kedden, hogy a lány mikor megy haza tőlünk, de ő nem volt nálunk…

- mesélte korábban Péter.

Fotó: Balázs Péter

„Kiderült, hogy dél körül indulhatott útnak, de nem tudni, hogy hová ment. Telefonálgatni kezdtünk és keresni őt, de sehol sem találtuk. Még aznap megtettük a bejelentést a rendőrségen és izgultunk, hogy megtalálják-e. Most, így napokkal később már csak a remény és a kitartás maradt nekünk…”

Ha valaki látta a lányt, hívja a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?