INSIDER

Razziázott a rendőrség: kivonultak a koldusmaffiához

A Ripost cikke után razziázott a rendőrség Zuglóban. Lapunk szerdai számában számoltunk be arról, hogy a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésénél felbukkantak a koldusmaffia tagjai.
  • Szerző: Ripost

Egy öregembert és egy terhes nőt használnak arra, hogy némi pénzt össze tudjanak kéregetni az autósoktól a koldusmaffia tagjai Zuglóban, a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésénél. A módszerük mindig ugyanaz: műanyagpoharat nyomnak olyan elesett személyek kezébe, akiket az emberek megsajnálnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A terhes asszonynál is ezt tették. Ő kerekedő pocakját mutogatva, kezében pohárral sétál az autósok közé, ha a lámpa pirosra vált. A -nak megszólalt egy helyi lakó is, szerinte tűrhetetlen a helyzet.

Olvasói fotó

Hónapok óta itt kéregetnek, zavarják az autósokat

– mesélte korábban Molnár Katalin.

A koldusmaffia férfi tagjai egész nap az épület falánál üldögélnek, amíg a nők „dolgoznak” nekik. A bevételt minden forduló után elveszik tőlük, csak annyit hagynak nálunk, hogy ne haljanak éhen, a többit pedig elköltik alkoholra a helyi kisboltban. Szerintem nagyon felháborító, hogy egy terhes nő sajnáltatja magát, ételért kéreget, majd két óra múlva az aprókból sört vesznek. Az asszonyt egy idős, bottal közlekedő váltotta a helyén, így szinte folyamatosan sétálgat valaki az autók között. Felháborító ez az egész!

– mondta.

Olvasói fotó

Miután a felhívta a figyelmet a koldusmaffiára, a rendőrség megjelent a banda törzshelyén és elzavarta őket.

Igazoltatták, majd elzavarták őket a környékről

– folytatta Katalin. Majd hozzátette:

Fotó: Ripost

Bár ez egy másik banda volt, nem a terhes nő és társai, de legalább végre történt valami…

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?