INSIDER

Rágyújtotta a házat élettársára a mányi asszony, a szomszédok mentették ki a férfit az égő házból – fotók

Az idős férfit a szomszédok mentették ki az égő házból.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Arról érkezett bejelentés Mányon, hogy kigyulladt egy családi ház. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársaival együtt érkeztek az ingatlanhoz, amelynek a földszintje lángokban állt. Az oltási munkával egy időben a helyszínen tartott adatgyűjtés során gyanú merült fel arról, hogy szándékos gyújtogatás történt, és ezzel kapcsolatba hozható a ház tulajdonosa. A rendőrök haladéktalanul megkezdték a nő felkutatását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A közelben lakók elmondták, hogy a rendőrség értesítését követően azonnal az égő ingatlanhoz mentek, és a garázsból kimenekítették az ott tartózkodó, mozgásképtelen idős férfit.

Fotó: police.hu

Másnap reggel az asszony Balatonvilágosról tárcsázta a segélyhívót, és elmondta, hogy szeretné feladni magát, mert előző este felgyújtotta mányi otthonát. A rendőrök az 54 éves nőt Balatonvilágoson elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nő vallomásában elmondta, hogy élettársa gyermekével fennálló haragos viszonya miatt döntött úgy, hogy egy bicskei töltőállomáson benzint vásárol, amit a ház két szintjén szétlocsolt, majd meggyújtott. Mikor látta a tüzet fellobbanni, az égő házból távozott, autójával Balatonvilágosra ment, majd másnap feladta magát a rendőrségen – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?