INSIDER

Elképesztő, hogy néz ki a Puskás Aréna környéke az Eb idején – videó

Ma kezdődik a foci Eb, a Puskás Ferenc Stadion környékén szörnyű állapotok uralkodnak. Biztosan nem ilyen látványra számítottak a szurkolók.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas fű, gaz a járda mellett, a járda repedései közt kinőtt gyom és száraz növény a virágládákban – ez a látvány fogadja a hazai és a külföldi szurkolókat a Puskás Aréna környékén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

puskás gaz

Gaz a Stadionok környékén a futball Eb előtt Budapest (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

A futball Eb ma rajtol, a kontinens tizenegy városában zajlanak a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzései. Az egyik helyszín a budapesti Puskás Aréna. Tehát az elkövetkezendő időben rajtunk is lesz a világ szeme. Kedden este hat órakor lesz az első Eb-mérkőzés Budapesten, de a portugál válogatott, Cristiano Ronaldóval az élén már megérkezett a magyar fővárosba.

Bár a bejárat környékén rendezett a fű, pár méterrel arrébb már szörnyű gaz van mindenhol.

Gaz a Stadionok környékén a futball Eb előtt Budapest (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

A szurkolók, köztük a külföldről érkezett drukkerek rendezetlen, gazos területek mellett elsétálva tudnak csak eljutni a stadionig. Nem csak fű, de toklász, szúrós gyom is nőtt a járda mellett, sőt, sok helyen a járdák repedéseiben is kinőtt már a gaz.

Gyökerestől kéne kiirtani a problémát (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

Ez Budapest és Zugló vezetését minősíti, de a látvány Magyarország képét is rontja.

Ez lenne a zöld program? (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

Így mutatkozunk be a külföldi szurkolóknak? Ez az utcakép fogadja őket Magyarországon? Bár az Eb ma elkezdődik, itt csak kedden lesznek külföldi szurkolók. Reméljük, addig eltűnik a Puskás környékén éktelenkedő gaz. Vagy kihelyeznek egy – a külföldiekre való tekintettel kétnyelvű – Méhlegelő táblát?!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?