INSIDER

„Add oda a pénzt, mert kiverem belőled” – üvöltötte a fiatal a portásnőnek

Megfenyegette egy oroszlányi szálló portását egy ötfős társaság egyik tagja. Mindegyikük ellen büntetőeljárás indult, kettejüket őrizetbe vették.
  • Szerző: Ripost

Átlagosnak indult az este október 11-én, hétfőn Oroszlány egyik szállóján. A nyugalmat a késői órákban egy ötfős társaság zavarta meg, akik megtámadták az ott dolgozó portásnőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A társaság 80 ezer forintot követelt tőle, amit állításuk szerint korábban egyikük adott át a portásnak lakbérként. A rémült asszony végül a nála lévő összes pénzt odaadta a csapatnak, akik 3500 forint zsákmánnyal távoztak a helyszínről.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A történtek után a nő másnap a rendőrséghez fordult segítségért: feljelentést tett. A nyomozók a beszerzett adatok alapján azonosították a tetteseket, két férfit és három nőt.

A napokban kihallgatták őket, közülük a két férfit őrizetbe is vették. Mint kiderült, nem voltak ismeretlenek a rendőrök számára, B. Károly ellen ugyanis egy, T. Gusztáv ellen pedig jelenleg öt büntetőeljárás van folyamatban.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatásukra, amit a Tatabányai Járásbíróság 2021. október 15-én elrendelt. Az öt személy ellen csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett, a két férfi ellen pedig emellett súlyos testi sértés bűntettének elkövetése miatt is eljárás indult – írta a Police.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?