INSIDER

Pornót forgatnak Budapest belvárosában, az utcán

Mi történik már megint Budapesten? Kiderült, hogy fővárosunk legforgalmasabb utcáiban forgattak pornót, és még az sem érdekelt senkit, hogy az üvegen benéznek a járókelők.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Lapunkhoz az egyik olvasónk küldte el a bizonyító erejű felvételeket, amikhez az interneten bárki hozzáférhet. Mint mondta: attól fél, hogy Budapestet a mocsok és a fertő fővárosával fogják azonosítani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem hittem a szememnek

– kezdte lapunknak B. Gábor, amikor arról kérdeztük, hogy mit gondol a felvételekről.

Fotó: Pixabay

Tömegével vannak fent az interneten olyan felvételek, amin látszik, hogy Budapest több forgalmas utcáján egy „üvegdobozban” szexelnek. Szerintem ez nem a fővárosunkba való! Ha bárki benéz ezeken a vékony üvegeken, látja, hogy mi folyik bent. Miért kell ezt mindenki előtt csinálni? Felkerestem a rendőrséget is, hiszen valószínűleg nem kértek engedélyt a „forgatáshoz”, és írtam Karácsony Gergelynek is a főpolgármesternek is, de sehonnan nem kaptam választ.

Fotó: 123 rf

A felvételek többsége ugyanúgy indul. Egy magyar férfi szólít le járókelőket játszó statisztákat a Váci utcán és más forgalmas helyeken. Az illetőket egy masszázs promóciós videójára kérnek fel, mondván az ő modelljük nem jött el a forgatásra. Beinvitálják őket az utcán álló autóba, aminek a platójának négy fala átlátszó plexiből készült. Igaz, elkezdődik az ígért masszázs, de perceken belül átcsapnak pornóforgatásba, miközben a háttérben az utcán sétálgatnak a járókelők. Az ügyben felkerestük a rendőrséget, de egyelőre nem kaptunk választ.

Mivel az alkotást szerzői jogok védik, így abból nem közölhetünk kockákat.

Szadista pornót forgattak a Gellért-hegyen

Már korábban is előkerültek olyan felvételek, ahol nyílt területen, a járókelők szeme láttára forgattak pornót. Még 2015-ben látott napvilágot az a felvétel, amin a hegyre vezető lépcsőfordulóban egy meztelen nőt kötöztek ki, hasára pedig a „Szégyen” szót írták. Az arra járók döbbenten figyelték az eseményeket, amíg a hölgyet ostorral el nem kísérték a helyszínről.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?