INSIDER

Pofátlan tolvaj fosztotta ki a strandoló család szekrényét

Futótûzként terjed az interneten annak az elkeseredett édesanyának a bejegyzése, akinek mindene eltûnt a speciális karórával zárható szekrényből a fővárosi Palatinus fürdőjében. Kőhalmi Andrea két gyermekével ment kikapcsolódni, amikor a nap végén arra lettek figyelmesek, hogy a pénzüket, az irataikat és az új telefonjukat is ellopták a szekrényéből.
  • Szerző: Ripost

Kedves Tolvaj! „Köszönöm”, hogy két gyerekemet (akik közül az egyik fogyatékkal élő) és engem megloptál. Számunkra ez a vidám nap, hála neked, borzalmasan végződött. Ki akartam pakolni a szekrényből a holminkat, azonban a szekrény a biztonsági karkötővel a szokásos módon nem nyílt ki többé. Kétségbeesetten kértem egy alkalmazott segítségét, ő sem tudta kinyitni, majd egy másik alkalmazott segített végül, aki kérésemnek eléget téve ki tudta nyitni a szekrényünket eszközével.” – írja posztjában a tolvajhoz címezve.  Andrea elmondja, hogy gyermeke a történtek hatására sokkos állapotba került. A hölgy feljelentést tett, a rendőrök pedig a felvétel alapján már tudják, kit kell keresniük.

Négyen is írtak nekem azzal kapcsolatban, hogy név szerint tudják, ki az elkövető. Egy 24 éves nőről van szó, akinek volt egy társa is

– meséli Andrea. A 17. kerületben dolgozó munkások kaszálás közben megtalálták a pénztárcáját – üresen. - "Még az aprópénz is ki volt szedve, az iratok pedig szét voltak szóródva. A 4 éves kislányom már valamivel nyugodtabb, de Viola, aki középsúlyos értelmi fogyatékkal él, még nem teljesen higgadt le" – mondja az anyuka.

"Pontosan ugyanígy jártam a Palatinus strandon körülbelül egy hónapja!" – írja egy felhasználó Andreának a Facebook-oldalon.

"Sajnos nekem ugyanígy lopták el a cuccaimat az egri strandon. A vezetőség annyit mondott, hogy rendszeres náluk a lopás" – írja egy másik hölgy.

A Palatinus Strandfürdő munkatársai megkeresésünkre a következőt válaszolták:

A felvételekről az is egyértelműen kiderül, hogy sajnálatos módon Kőhalmi Andrea nem zárta be a szekrényt, tehát az elkövető a nyitott szekrényből tulajdonította el a tárgyakat.

– írják. Egy ilyen értékmegőrző szekrény használata 500 forintba kerül, de az elhelyezett tárgyakért a strand nem vállal felelősséget. Kőhalmi Andrea nem tudja elhinni, hogy nyitva hagyta a szekrényt, ezért kérte, hogy ő is megnézhesse a felvételt.

A rendőrök körözik a képen látható elkövetőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?