INSIDER

2 Pfizer védőoltás után 0 ellenanyag – Karikó Katalin aggasztó dologra figyelmeztetett

Egészen elképesztő vizsgálati eredmény került fel az internetre.
  • Szerző: Ripost

Újabb aggódó megkeresés érkezett Karikó Katalin felé: sok mindenre számíthatott az a férfi, aki a második Pfizer vakcina beadása után ellenanyagszint-mérésre jelentkezett, de arra, amit kapott, biztos nem. Ahogy a magyar biokémikus válasza is minden bizonnyal meglepetésként érte. Íme a történet!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karikó professzor (Fotó: Markovics Gábor/Ripost)

„Kedves Professzor Asszony ! 67 éves elhízott férfi vagyok. 2021 április 24-én kaptam meg a Pfizer vakcinával a második oltásomat! 2021 május 25-én elvégzett antianyagtest vizsgálat teljes negatív eredményt hozott, azaz a szervezetemben nincs Coronavírus elleni ellenanyag Kérdésem tisztelettel az lenne, hogy ebben az esetben mi a teendő, hová, kihez kell jelen esetben fordulni! Nagyon megköszönném megnyugtató válaszát. Gondolom nem vagyok egyedül a problémával.” – írja V. Miklós a magyar biokémikus Facebook-oldalán, amihez az eredményt és az értékelést is mellékeli.

A magyar biokémikus Facebook-oldalára V. Miklós által bemásolt laboreredményen az érzékeny adatokat kitakartuk
Fotó: Karikó Katalin Facebook-oldala

A magyar biokémikus, a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájának megszületésében kulcsszerepet játszó Karikó Katalin, miután megnézte a csatolt kimutatást, azonnal válaszolt a beoltott férfinak. Sorai egyrészt a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájának hatékonyságát támasztják alá, másrészt egy aggasztó dologra hívják fel a figyelmet.

„Úgy tűnik, hogy itt hiba csúszott be az 'Értékelést' illetően, mert nagyon magas ellenanyag szintet mértek, 40 ezer AU/ml. XY doktornőhöz (az orvos nevét személyiségi jogok miatt nem közöljük – a szerk.) forduljon, aki az eredményt validálta és kérjen tőle korrekciót/magyarázatot.” –írja Karikó. Egészen döbbenetes a fenti téves elemzés. Vajon egyedi esetről van szó, vagy többeknél is történt hasonló?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?