INSIDER

Pedofil akarta elrángatni a kislányt a budai játszótérről

Soha nem fogja elfelejteni ezt a szerdát Forgács Krisztina. A Budapesten élő anyuka 3. osztályos kislányát várta haza, amikor útközben egy vékony, szemüveges férfi lecsapott az egyedül lévő kislányra. Ha nem érkezik oda időben az unokahúga, el is rabolhatták volna Lilient.
  • Szerző: Ripost

Még most sem tud napirendre térni a történtek fölött az az anyuka, akinek kislányával szerdán kikezdett egy 30 év körüli férfi.

„Szeptemberben lesz 10 éves Lilien" – kezdett bele a történetbe Krisztina, aki még most is a történtek hatása alatt van. 

„Mivel már nagyon szeretett volna önállósodni, két hónapja úgy gondoltuk, hogy egyedül is haza tud már menni a XI. kerületi iskolából a nővéremhez, aki tíz percre lakik a sulitól. Amikor mi végeztünk a munkával, mindig beugrottunk hozzájuk és innen indultunk haza a XXII. kerületbe. Még okosórát is vettünk neki, hogy tartani tudjuk vele a kapcsolatot" – mondta lapunknak az anyuka.

Szerdán délután azonban történt valami.

„A nővérem a tizediken lakik és innen szokta nézni, hogy mikor jön Lilien. Általában 16.10-16.15 között szokott megérkezni. Az unokahúgom 16.08-kor hívta, és azt mondta neki, hogy a játszótéren várja meg őt és a páromat, mert egyből indultak volna haza. Amikor letették a telefont megtörtént ez a szörnyűség."

„A Fegyvernek utcai játszótérnél, ahogy utólag elmesélte a kislányom, odalépett hozzá egy magas, vékony, nagyon fehér bőrű, szemüveges 30 körüli férfi és megfogta Lilien kezét. Megkérdezte hova jár iskolába, hányadikos és még át is ölelte. Szegénykém próbálta kihúzni a kezét, de ekkor még jobban szorította ez az őrült."

„Az volt az óriási szerencsénk, hogy közben a páromék autóval odaértek a helyszín közelébe. Az unokahúgom azonnal kipattant a kocsiból és lélekszakadva rohant Lilienhez, mert látta, hogy mi történik. Közben ordított, hogy azonnal engedje el. Ekkor a férfi megijedt és futásnak eredt. Közben a párom is kiugrott már az autóból és üldözőbe vette a férfit, de sikerült kereket oldania a környező kis utcákban" – mondta a %%-nak az édesanya.

Lilien nevelőapja a történtek után azonnal hívta a rendőrséget, akik felvették az ügyben a jegyzőkönyvet.

„Bár a kislányom nagyon zárkózott és kevéssé mutatja ki az érzéseit, látom rajta, hogy nagyon megviselték a történtek és őrlődik. Azt mondta nekem: anya, soha többé nem szeretnék egyedül haza menni. Remélem elkapják ezt az aberrált őrültet" – tette hozzá Krisztina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?