INSIDER

Kiderült: Pápai Joci poszt-covidos, ijesztő tünetekkel került a sürgősségire

A népszerű énekes poszt-Covid tünetei váratlanul jelentkeztek, de azt üzente a rajongóinak: nem engedi, hogy legyűrje a kór.
  • Szerző: Ripost

Pápai Joci tavaly decemberben esett át a feleségével a koronavíruson, és a múlt hétig úgy tűnt, a népszerű énekesnek sikerült szövődmények nélkül megúsznia a vírust. Mivel jól érezte magát, Joci edzeni indult, de annyira túlhajtotta magát a teniszedzésen, hogy rögtön jelentkeztek rajta a Covid-tünetek és kórházba kellett mennie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Túl intenzíven edzettem, és talán nem is kellett volna még visszatérnem a sporthoz, de már jól éreztem magam

– meséli sóhajtva a Blikknek Pápai Joci.

Ijesztő tünetek

Az énekesen ijesztő poszt-Covid tünetek lettek úrrá az edzés közben. Az énekes azt mondja, annyira túlhajotta magát hogy a sürgősségin kötött ki.

„Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog.”

poszt-Covid

Pápai Jocin erős poszt-Covid tünetek lette urrá teniszedzés közben (Fotó: Sulyok László/Ripost)

A sürgősségin derült ki, hogy poszt-Covid-tünetek jelentkeztek nála, ezért most vissza kell vennie a tempóból – írja a napilap.

A feleségemnek is van egy kis szívizomgyulladása, de ez is elmúlik majd

– tette hozzá az énekes. Pápai Jocinak jót is hozott a koronavírus: segített leküzdeni a hosszú évek óta tartó pánikbetegségét és hipochondriáját.

Nem törheti meg a vírus

A népszerű énekesre még rengeteg feladat vár. A TV2-n hamarosan induló Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként kell helyt állnia, ezért nem hagyja, hogy legyűrje a vírus.

„Jobban figyelek magamra, de nem ez tölti ki minden gondolatom, és nem hagyom, hogy legyőzzön a vírus!” – fogalmaz a sztár, akit saját zenei karrierjében sem teríthet le a poszt-Covid.

„A zenekar tagjaival nem tudtam találkozni, mert nem volt beoltva mindenki, ezért nagy lemaradásaim vannak a háttérmunkák terén. Bízunk benne, hamarosan a zenei élet is újraindul, mert mindenkinek szüksége van már a színpadra lelkileg és anyagilag is ebben a szakmában” – zárta szavait Pápai Joci.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?