INSIDER

Pánik a gödöllői majálison: fejjel lefelé lógott egy kislány a körhintán

Csaknem tragédia történt Gödöllőn a majális egyik körhintáján - tudta meg a Ripost. Május 1-jén a szemtanúk szerint leszakadt a gyermekhinta egyik lánca egy kislány alatt, és a kis Hanna fejjel lefelé lógott. A körhintát pár perccel később újból elindították.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas pánik tört ki május 1-jén Gödöllőn, az Alsó parkban megrendezett majálison, amikor egy körhinta egyik lánca leszakadt egy kislány alatt. A szemtanúk szerint miközben szélsebesen pörgött a hinta, a lány szülei hirtelen üvölteni kezdtek, mert meglátták, hogy a gyermekük félig kilóg a hinta kosarából.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott felvétel alapján néhány percbe telt, de végül megállították a szerkezetet és kiemelték a halálra rémült szőke kislányt a kosárból.

Percek múlva újra elindították a hintát

A hír hamar elterjedt az interneten is, ahol a helyiek tömegével kampányoltak a hinta leállításáért, hiszen mint kiderült: 20 perccel az eset után ismét elindították a játékot.
„A hintára tovább szedték a pénzt, működik. Fölháborító! Ezúton is kérem a szervezők haladéktalan intézkedését a hinta leállításával kapcsolatban! Nagyon sajnáltam az érintett családot, a Kislány ijedségét és az édesanya zokogását látva, számunkra is sokkoló volt, hogy akár tragédia is történhetett volna...” – írta Annamária.

Nem kezdenék bele, hogy milyen érzés volt ezt átélni, csak annyit mondanék, hogy NE ÜLJÖN EZEKRE A SZ**OKRA SENKI!!!!

– írta a kislány, Hanna apukája.

Lapunknak több szemtanú is elmondta, hogy az eset után 20 perccel a hinta újra elindult…

A rendezvényt szervező Művészetek Háza Gödöllő nyilatkozata szerint a hinta lánca nem szakadt el, csak az egyik állító láncszem ugrott eggyel lejjebb – de a szemtanúk szerint ez nem igaz.

A pénteki %% napilapban részletes riportot olvashattok az esetről, megszólalt az üzemeltető, és egy szóvivőtől megtudtuk: ő sem ültetné ezekre a hintákra fel a gyerekét...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?